Contact

Over het team

Ons team staat onder leiding van Henk Hielkema, die met zijn ruim twintig jaar ervaring met recht een kenner genoemd mag worden. Dankzij zijn uitgebreide kennis van zaken, weet Henk iedereen te voorzien van gedegen advies en een goede deal. Samen met zijn team zorgt Henk ervoor dat alle deals correct verlopen.

Waarom LVS Used Trucks

Als u op zoek bent naar een betere deal dan doet u zaken met ons. Doordat wij al jaren actief zijn op de markt, weten wij waar de mogelijkheden liggen. Hierdoor kunnen wij u niet alleen een betere deal bieden, maar ook een vlotte afhandeling. Zo regelen wij waar nodig het papierwerk en benodigde documenten. Wilt u uw truck verkopen? Ook dan krijgt u een betere deal, en worden de financiële zaken snel en correct afgerond. Ontzorgen noemen we dat.

Ontstaan

LVS Used Trucks is onderdeel van de firma Van der Linden van Sprankhuizen, een gerenommeerd bedrijf dat al sinds 1936 actief is in de branche. Vanaf 1978 zijn wij actief in trucks. Sindsdien is ons bedrijf flink gegroeid. We zijn er trots op dat onze medewerkers meegroeien we hebben al veel koperen en zilveren jubilea mogen vieren. Toch komen veel klanten al langer bij ons over de vloer. Wij blijven een betere deal bieden, zodat klanten keer op keer bij ons terug komen.

Contact information

LVS TRUCKS
Brailleweg 6
Tel: +31(0) 58 253 1440
8912 BL LeeuwardenMob: +31 (0)617 718549
The NetherlandsE-mail: henk@lvstrucks.com

Opening hours
Monday till friday8:30 - 18:00
SaturdayBy appointment
SundayClosed

 

Direct contact

Volvo Scania Mercedes-Benz Mitsubishi Iveco Renault Man DAF