Since 1978 in the truck market.

Gewoon goed geregeld

Bij LVS Used Trucks kun je rekenen op vlotte en betrouwbare service. Onze kernwaarde is duidelijk: we doen wat we beloven.

Henk Hielkema

Met ruim 20 jaar ervaring kent Henk het vak als geen ander. In de jaren negentig begon hij als verkoper bij LVS Trucks in Noord-Holland, direct na zijn opleiding aan de IVA. Na een kort uitstapje keerde Henk in 2015 terug naar de LVS-familie. Hij richtte LVS Used Trucks op om de gebruikte handel op de kaart te zetten. Dankzij zijn uitgebreide kennis van zaken, weet Henk iedereen te voorzien van eerlijk advies en een goede deal. Henk is recht door zee. Recht is recht en krom is krom, dat zijn de sleutelwoorden die bij Henk passen. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Erik Algera

Met zijn jarenlange ervaring in de truckindustrie heeft Erik zich ontwikkeld tot een ware expert in het vak. Hij begon zijn carrière als chauffeur op de vrachtwagen. Hierdoor heeft hij niet alleen een groot netwerk opgebouwd, maar ook veel kennis van het materieel opgedaan. In 2016 maakte hij de overstap naar de handel en twee jaar later sloot hij zich aan bij LVS Used Trucks. Erik zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld.

De beste deals

Bij LVS Used Trucks streven we altijd naar het beste voor jou! Door onze jarenlange ervaring in de markt, hebben wij een scherp oog voor mogelijkheden en unieke kansen. We streven naar een vlotte en correcte afhandeling. Of je nu een truck aanschaft of verkoopt, we helpen je graag. Zo hoef jij je nergens zorgen over te maken.

Het ontstaan

LVS is een familiebedrijf dat al sinds 1936 bekend staat om betrouwbaarheid, hoge kwaliteit en uitstekende service binnen het transport. LVS heeft deze reputatie weten op te bouwen door consequent aan de bedrijfsfilosofie vast te houden: doen wat we beloven. In 2015 hebben wij LVS Used Trucks opgericht, waarmee we de gebruikte handel op de kaart hebben gezet.

RDW erkend

LVS Used Trucks is een RDW erkend bedrijf, waardoor wij direct de vrijwaring en/of tenaamstelling van je voertuig kunnen regelen. Ook kunnen wij jouw truck voorzien van een Nederlands kenteken of een exportkenteken, met eventueel een verzekering.