Since 1978 in the truck market.

Diensten

Bij LVS Used Trucks bieden wij verschillende diensten aan om het jou als klant zo aangenaam en gemakkelijk mogelijk te maken, ontzorgen noemen we dat. Je kunt vertrouwen op onze deskundigheid en ervaring.

Verkoop

Met minimaal 60 voertuigen op voorraad, helpen wij je graag bij het vinden van de juiste truck. Ontdek ons ruime aanbod aan trekkers, bakwagens, opleggers en aanhangers van verschillende merken. Ook voor advies over het materieel ben je bij ons aan het juiste adres.

Inkoop

LVS Used Trucks is altijd opzoek naar nieuwe voorraad. Heb jij trucks, trailers of ander materieel dat je wilt verkopen? Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag bij je langs om het materieel te bekijken en zorgen voor een vlotte en correcte afhandeling.

Taxatie

We specialiseren ons niet alleen in inkoop en verkoop. Taxeren voor een eventuele bedrijfsovername of het herwaarderen van jouw wagenpark, behoort ook tot een van onze activiteiten. Neem voor deskundig advies gerust contact met ons op.

Transport

Wanneer je jouw aankoop wilt laten verschepen, kunnen wij het transport naar diverse Europese havens regelen. Wij werken met betrouwbare partners om je een zo goed mogelijk tarief aan te bieden. Hulp nodig bij het invoeren en registreren van je voertuig? Wij nemen de vereiste documentatie graag uit handen.