Diensten

Verkoop

LVS Used Trucks biedt altijd een betere deal. Uiteraard kunnen wij u ook voorzien van advies over het juiste materieel. U kunt bij ons terecht voor trekkers, trucks, opleggers en aanhangers van verschillende merken. Hebben wij op dit moment niet wat u zoekt? Geef uw e-mail op voor ons truck alarm en u ontvangt bericht bij nieuw aanbod dat aan uw wensen voldoet. 
 

Inkoop

Ook als u trucks wilt verkopen biedt LVS Used Trucks u een betere deal. Wij komen persoonlijk bij u langs om uw materieel te bekijken. Met onze kennis van de markt weten wij waar de vraag naar trucks ligt en kunnen wij precies bepalen wat u voor uw materieel kunt krijgen. Uiteraard zorgen wij vervolgens voor snelle financiële afhandeling.
 

Taxatie

Weten wat uw wagenpark nog waard is? Met onze kennis van de markt kunnen wij u precies vertellen wat de waarde van uw materieel is. Geheel vrijblijvend natuurlijk. Wij komen graag bij u langs.
 

Transport / Export

Niet in Nederland? Geen probleem. LVS Used Trucks transporteert ook trucks vanuit Nederland naar het buitenland. Hierbij zorgen wij er voor dat het papierwerk en de benodigde documenten worden geregeld.